Zártkörű festőest – november 27. szombat 15:00

148365 Ft

Zártkörű festés minimum 15 fő részére.

Az ár 15 fő részére történő díjat mutatja.

A jelentkezésnek nem feltétele a rajzi vagy festői tapasztalat. A festményeket egyszerűsítve festjük meg. Az est végén a saját magad által készített festményedet hazaviheted.

Egy festőest hossza körülbelül 3,5 – 4 óra. Az eszközöket mi biztosítjuk, így neked nem kell semmit sem hoznod magaddal.

Főbb tudnivalók:

 • Helyszín: 6000 Kecskemét, Katona József u. 1. (Erkel Ferenc u. sarka)
 • 5 perccel kezdés előtt érkezz, hogy legyen idő regisztrálni.
 • Ez egy élményfestés, nem festés oktatás.
 • Jelentkezéseddel beleegyezel, hogy a festőesten képek és videó felvételek készülnek, melyeket mi marketing célokra felhasználhatunk, amelyekért külön díjazásra nem vagy jogosult. De ne aggódj, csak jól sikerült képeket és videókat teszünk közzé. Amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, kérlek a jelentkezésed előtt vedd fel velünk a kapcsolatot a kecskemet@kepesvagy.hu e-mail címen.

  Elfogyott

  Feliratkozás várólistára
  Kategória:

  Leírás

  A képen látható festményt készítjük el akril festékkel, vászonra. A jelentkezésnek nem feltétele a rajzi vagy festői tapasztalat. A festményeket egyszerűsítve festjük meg. Az est végén a saját magad által készített festményed hazaviheted.

  A festőest hossza körülbelül 3,5 óra. Az eszközöket mi biztosítjuk, így nektek nem kell semmit sem hoznotok magatokkal.

  Ez az alkalmon gyermekeknek és felnőttek is szól, egy nagyszerű alkalom arra, hogy szülők, gyerekek, kistesók és nagytesók együtt fessetek.

  FONTOS, hogy csak akkor jelentkezz a gyermeked részére, ha érdekli a festés, ő maga szeretne részt venni ezen az alkalmon és képes 3 órát fegyelmezetten végig ülni. Ez azért is fontos, mert így tudjuk a legnagyobb mértékben biztosítani, hogy a te gyermeked is sikerélménnyel térhessen haza és jól érezze magát.

  Főbb tudnivalók:

  • Helyszín: 6000 Kecskemét, Katona József u. 1. (Erkel Ferenc u. sarka)
  • 10 perccel kezdés előtt érkezz, hogy legyen idő regisztrálni.
  • Ez egy élményfestés, nem festés oktatás.
  • Korhatár: 14 éves kortól
  • Maximális létszám 14 fő.

  Jelentkezéseddel beleegyezel, hogy a festőesten képek és videó felvételek készülnek, melyeket mi marketing célokra felhasználhatunk, amelyekért külön díjazásra nem vagy jogosult. De ne aggódj, csak jól sikerült képeket és videókat teszünk közzé. Amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, kérlek a jelentkezésed előtt vedd fel velünk a kapcsolatot a kecskemet@kepesvagy.hu e-mail címen.

  Ha Páros festést szeretnél, amikor ketten együtt egy 50×70-es vászonra festetek, vegyél kettő jegyet, és a megjegyzésbe írd be: Páros festés.