Lehet te is szoktál úgy járni, hogy jön egy gondolat egy téma kapcsán és jó ideig körbejárja a fejedet belülről, mire még több gondolatod lesz. Én teljes monológokat szoktam lezavarni a fejemben, mire letisztul és a végén valami erős konklúzióval lezártnak tekinthetem.

És nem, nem vagyok bolond, nem vitatkozom nem létező hangokkal, csak a felmerült ötleteket vitatom meg csendben belül, aztán kívül is persze, mert beszélni azt szeretek. Múltkor meg is kérdeztem Ákost, hogy miért vett el egy olyan nőt feleségül, aki állandóan beszél, ha ő a „szeretek csendben lenni típus”. Na de az erre adott válaszát megtartom magamnak. 😉

Szia! Tarts velünk!

Sokszor érzem azt, hogy a gondolatmenetek, a konklúzióknak igencsak van értelme. Igazából ezeket használjuk fel a Képesvagy Stúdió kapcsán is, a magánéletünkben is, és elmondhatjuk, hogy olyan élet útját járjuk, amit mi magunk választottunk, a rajta lévő összes feladattal együtt. Vagyis úgy tűnik van értelme a gondolatainknak. Legalább is mi így érezzük.

Ezért is hajtottuk arra a fejünket, hogy ezt valamilyen formában megosztanánk veled is, így el tudod majd dönteni, hogy számodra is van-e hasznosítható értelme.

Számíthatsz tényekre, érdekességekre, szépségekre, önálló gondolatokra, más emberek jó gondolataira, hasznos tudnivalókra festészet, rajzolás, önbizalom, önbecsülés, önkifejezés témában és még ki tudja milyen alakot ölt majd a tinta, ami a tollunk, vagy tollam hegyéből fog kifolyni.

A lényeg, hogy igyekszünk hasznosak, feltöltőek, érdekesek, elgondolkoztatók, támogatók lenni.

A blogot leginkább én, Ferenczi Edina írom majd, de gondolataim, írásaim tükrözik Ákos és az én nézeteimet is. Legalább is a legtöbb esetben biztos. Ő lesz az én „cenzúrám”.

Köszöntelek a Képesvagy Blogján!

Edina