Nem kérdés, hogy a Karácsony és az új év nem telhet el úgy, hogy a Képesvagy nem ad valami útravalót, személyes jókívánságot hozzá.

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, mennyire sikerült az „elvárt” módon lecsendesedned a karácsonyhoz, de nekem még sehogy. Vagyis kicsit, de nekem állandóan jár az agyam.
Te sütöttél már Bejglit? Ki van takarítva a konyha? Mézeskalács? Ajándék csomagolva van már? Vagy még most fogod beszerezni a Képesvagy Ajándékkártyáját? 😉

Elárulom, nálunk nem lesz bejgli, ha nem leszek túl fáradt, bekeverjük a mézeskalács tésztáját. Karácsonyra semmi terv, csak millió gondolat. De pár percenként emlékeztetem magam rá, hogy ideje megállni, ideje „lecsendesedni”. Persze fánk van, ajándék is lesz a fa alatt, ha minden jól megy, csomagolva is lesz. De amit a legjobban várok, hogy ujjlenyomatos fenyőfa gömböt csináljunk Dorinával és hogy együtt díszítsük fel a fát. Jaj de imádni fogja. Készül egy gyors fini vacsi, lesz egy cuki, formás kis fánk, lesz csupa kreatív dolog a fa alatt, ami támogatja az egyszerű gyermekkorba vetett hitünket.

Idén sokkal szebb lesz (ha lesz), mert Dorina díszíti.❤

Gondolkoztál már azon, mit szeretsz a karácsonyban, melyik része az, amit mindig vársz? A fadíszítést? A rokonok látogatását? A mamával közös ebédet? A szaloncukrot? A bezsongott gyerekeket? A karácsonyi zenét? A bejglit? A nagytakarítást? Miről szól neked a Karácsony?
Vannak hagyományok, amihez ragaszkodunk, vannak olyanok, amikhez mások ragaszkodnak. Azt már tudod, hogy hogyan szokott zajlani a Karácsony, és van egy kép a fejedben arról, hogy hogyan szeretnéd.

Mi azt kívánjuk neked, hogy olyan karácsonyt csinálj magadnak, ami neked tökéletes, ami téged tölt fel a leginkább, amitől boldog vagy!

Az sem baj, ha eddig másképp telt, mint szeretted volna, mert sosem késő eldönteni, hogy a Karácsony hátralévő részét másképp töltöd. Mi pedig csináljuk az ujjlenyomatos díszeket, csinálunk némi varázslatos csendet, amikor a teljes figyelmünk magunkon, és egymáson lesz.

A karácsonyhoz nekem hozzá tartozik, hogy kicsit ránézek az évemre, és megköszönöm azt, amik jók voltak az évben, amik felfelé vittek, amik boldoggá tettek. Így neked is köszönöm, hogy a Képesvagy közösség tagja vagy, olvasol minket, követsz minket, jártál nálunk, vagy csak tervezed. Köszönjük, hogy veled is épül ez a támogató közösség.

Kívánunk neked áldott, békés, feltöltődésben, varázslatban, csendben, pihenésben, nyugalomban gazdag Karácsonyt és nagy célokkal, eredményekkel, önbizalommal, feltöltődéssel teli boldog új évet!

Edina, Ákos és a Képesvagy teljes csapata!